Primul eveniment din 2018, Stand-Up Comedy – Fundraising Night

În 27 ianuarie a avut loc primul eveniment caritabil al asociației Angel Dog. A fost vorba de un eveniment pentru toate categoriile sociale, in condițiile in care, umorul este pentru toți. Startul s-a dat la ora 19, cu o prezentare despre câinele ghid, ce este el și cum ajută persoanele cu deficiențe de vedere, în viața de zi cu zi, susținută de Szabo Zoltan, președintele asociației. Implicat a fost și publicul, pentru voluntary având ochelari care imitau diferite deficiențe de vedere. Aceștia trebuiau să vină în față, să-și pună ochelarii și să ajungă înapoi la locul lor. Plimbarea cu un câine ghid și încercarea bastonului alb au fost alte modalități de empatie cu scopul evenimentului.

Mai apoi, Paul Bogorin în compania lui Phantom ”câine ghid”, a povestit experiențele pe care le are zi de zi cu însoțitorul său. Un moment emoționant a fost acela în care tânărul povestea cum acest câine le-a evitat întâmplarea unei tragedii, semnalizând o groapă escavată, în acel moment Paul fiind cu încă un prieten tot nevăzător, ambii fiind conduși de Phantom. Diana Ada și câinele ei Zafira au și ele un cuvânt de spus, despre viața de student și planurile de viitor. Precum menționam și la început, oamenii au avut parte de un umor de calitate, Spectacol de Improvizație Trupa Improvertiții și stand-ap alături de Sașa, Haș Daniel, Andrei Ungur.

O seară care a adus zâmbetul pe buze, o seară în care participanții și-au deschis portofelele pentru o cauză altruistă, strângerea de fonduri pentru formarea câinilor ghid pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Toate acestea nu ar fi avut loc, dacă organizatorii principali
ai evenimentului Hotel Ham Ham nu ar fi pus atâta suflet ca totul să fie perfect. Mulțumiri și Restaurant Fabrica. Cei ce și-au oferit propriul spațiu pentru organizarea acestui eveniment, dastudioweddings, cei fără de care nu ar fi apărut aceste poze tari pe facebook.

Nu în ultimul rând, le mulțumim tuturor celor prezenți. Împreună creștem.

Nu uitați site-ul nostru.

www.angeldog.ro sau Pagina de facebook
Ne puteți urmări, pentru a susține activitățile noastre, fie printr-un like pe facebook sau prin abonarea pe e-mail, de pe site-ul nostru

Postează un comentariu